Sängen kallar
 
sängen ser ju ganska mysig ut...
 
God kväll på er! :) Natten till idag blev inte bra för mig. Jag har ett väldigt högljutt trapphus och någons hund satt och ylade konstant heeela natten. Sedan i vanlig ordning vaknade jag tidigt på morgonen trots få sömntimmar. Väldigt synd om vovven men den hade tystnat till morgonen iallafall och nu har jag inte hört något mer. Dagen har varit väldigt lugn, i princip bara tvättat och ätit tacos med Rasmus. Nu sitter jag med trötta ögon och tittar på tvätthögen på sängen som måste bort innan jag får lägga mig. Jo föresten! Har också tittat mycket på kaninraser idag, är så sugen på en kaninkompis till Ubbe (men inte förän jag och Rasmus flyttat ihop och bor större) men fransk vädur eller angorakanin är ju sååå söta! (se bilder). Får se hur det blir sen, kommer säkert hitta en miljon söta kaniner innan det väl blir av men roligt att spåna iallafall. 
 
 
 
 
 
1:a bild Engelsk angora kanin 
2:a bild Fransk vädur
 
Frigående kanin
 
Hallihallå!
Imorse vaknade jag av en duns över benen. Min lilla kanintjej Ubbe hade kommit på att man ju faktiskt kan vara i sängen! Spännande var det också, stora nallar och mjuka filtar. Riktigt kaninäventyr med andra ord. 
 
 
Ubbe är en blandraskanin som snart fyller fyra månader och snart har varit här hos mig i fyra veckor. Hon är lite försiktig av sig men gör konstant framsteg och utforskar mer här i lägenheten. Efter bara två dagar blev hon rumsren och går på sin lilla toalett (typ kattlåda) när naturen kallar.  
 
Bilden är tagen nu på kvällen då hon åter igen ville utforska lite. Sötan <3